Dansbanan

Dansbanan på omr.3

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 är max-antalet personer som får vistas inomhus på dansbanan satt till max 20 personer. Då möjlighet till rinnande vatten inte finns så ber vi alla om att medtaga egen handsprit. Tänk på att det fortsatt är en samhällssmitta av Covid-19 så duka upp så att ni kan hålla ett bra avstånd till varandra, stanna hemma vid minsta symtom, följ det råd och rekommendationer som råder i Sverige.

Vuxna som barn är välkomna att vistas inne på Dansbanan. Vi har inget bokningssystem där man kan boka upp huset utan det är först till kvarn som gäller.

När vi har vistats i huset ser vi till att lämna det snyggt efter oss, vi städar av inne i huset samt ute på altanen, har extramöbler lyfts ut och dynor tagits fram ställer man tillbaks dessa på sin plats inne i huset. Vi ser till att fönster och dörrar är stängda och låsta samt att belysningen är avstängd.

Föräldrar till barn bär ansvaret för barnens vistelse i huset, målsman bär ansvaret att det efter vistelsen är städat och iordningställt.

Skulle något av en händelse gå sönder anmäls detta omgående till styrelsen@askrikecamping.se

Vistelsetider
måndag-torsdag  Kl.10:00-22:00
fredag-lördag Kl. 10:00-24:00
Event som anordnas av föreningen Kl. 10:00-01:00