COVID-19

Vi fortsätter att bevaka utvecklingen av situationen kring covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer som vi får från ansvariga myndigheter. Läs mer här.

Vi har nu levt med Covid-19 i över 2 år och mycket har förändrats i vår värld och i vårt samhälle. Då vi fortsatt har en hög smittspridning är det viktigt att vi alla fortsatt tar ett personligt ansvar. De innebär att vi alla har en skyldighet att vidta åtgärder för att förhindra en ökad smittspridning.

Våra korttidsgäster samt våra medlemmars trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar  fortfarande situationen på mycket stort allvar. Vi följer de direktiv från regeringen och FHM och håller oss uppdaterade om det rådande läget och pandemins fortsatta utveckling. I och med vaccinationerna och den breda immuniteten ser det nu lite ljusare ut för oss inför kommande säsong 2022

Vi öppnar upp för korttidsgäster och hoppas givetvis att viruset försvagats och sprids i än mindre omfattning innan sommarsäsongen står i full blom och campingen återigen fylls upp med våra härliga medlemmar och våra gäster, även fast många har fått sina doser av vaccin så måste vi fortsatt leva efter de restriktioner som våra myndigheter rullar ut och de restriktioner vi har lagt upp för vår camping för att minimera riskerna, fortsätta att visa hänsyn till varandra, stanna hemma om du känner dig sjuk, tänka på att fortsatt hålla en god handhygien och hålla avstånd. Du är välkommen om du är frisk och kry men skulle du börja få symtom måste du isolera dig och vid behov snabbt kunna ta dig hem till din hemort.

Om situationen fortsätter att se ut som den gör nu så kan du vara trygg med att vi kommer göra allt för att alla våra gäster och medlemmar ska kunna vara säkra i sin vistelse hos oss men vi måste fortsatt tillsammans ta ett individuellt ansvar för att minimera riskerna för smitta och en eventuell ökad smittspridning och följa de rekommendationer som finns och som kan komma att tilläggas. Vi kan om rekommendationerna eller smittspridningen ökar komma att stänga Campingen för korttidsgäster med kort varsel. Du kan dock alltid vara trygg med att du har fri avbokning fram till ankomstdagen.

Att resa med husvagn eller husbil är en stor fördel, du har möjlighet att kontrollera ditt eget boende och din närmiljö. För att säkerställa en trygg miljö för våra gäster och medlemmar respekterar vi varandra, vi värnar om varandra, vi bryr oss om varandra, vi håller avstånd, vi stannar hemma vid symtom, håller god handhygien, umgås endast i sällskap om vi är friska och med begränsat antal personer enligt de restriktioner som har lämnats ut. Vi har minimerat maxantal personer som får vistas och samlas efter de föreskrifter som finns och dessa gäller i våra servicehus, dansbanan, expeditionen och vid alla våra allmänna träffpunkter inom campingens områden, vi ser även att vi inte samlas i större grupper i och vid våra ekipage.

Tillsammans fortsätter vi att bromsar vi smittspridningen.