COVID-19

Vi bevakar utvecklingen av situationen kring covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer som vi får från ansvariga myndigheter. Läs mer här.

Från och med 14 december 2020 gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. De innebär att alla i samhället har en skyldighet att vidta åtgärder för att förhindra smittspridning.

Våra korttidsgäster samt våra medlemmars trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stort allvar. Vi följer direktiven från regeringen och FHM och håller oss uppdaterade om det rådande läget och pandemins fortsatta utveckling.

Vi öppnar upp för korttidsgäster och hoppas givetvis att viruset försvagats och sprids i mindre omfattning innan sommarsäsongen står i full blom och campingen återigen fylls upp med våra medlemmar och våra gäster, vi hoppas att vaccinationerna som har påbörjats i vårt land och runt om i världen ökar successivt i takt och vi alla får vår dos av vaccinet och med den få ned smittspridningen. Även fast många kan ha fått sin dos av vaccin så måste vi fortsatt leva efter de restriktioner som våra myndigheter rullar ut och de restriktioner vi har lagt upp för vår camping för att minimera riskerna, fortsätta att visa hänsyn till varandra då alla ännu inte blivit vaccinerade. Du är välkommen om du är frisk och kry men skulle du börja få symtom måste du snabbt kunna ta dig hem till din hemort.

Om situationen skulle fortsätta se ut som den gör nu så kan du vara trygg med att vi kommer göra allt för att alla våra gäster och medlemmar ska kunna vara säkra i sin vistelse hos oss men vi måste tillsammans ta ett individuellt ansvar för att minimera riskerna för smitta och en eventuell ökad smittspridning och följa de rekommendationer som finns och som kan komma att tilläggas. Vi kan om rekommendationerna eller smittspridningen ökar komma att stänga Campingen för korttidsgäster med kort varsel. Du kan dock alltid vara trygg med att du har fri avbokning fram till ankomstdagen.

Att resa med husvagn eller husbil är en stor fördel, du har möjlighet att kontrollera ditt eget boende och din närmiljö. För att säkerställa en trygg miljö för våra gäster och medlemmar följer vi rådande rekommendationer, vi håller avstånd, vi stannar hemma vid symtom, håller god handhygien, umgås endast i mindre sällskap och  med begränsat antal personer enligt de restriktioner som har lämnats ut. Vi har minimerat maxantal personer som får vistas och samlas efter de föreskrifter som finns och dessa gäller i våra servicehus, dansbanan, expeditionen och vid alla våra allmänna träffpunkter inom campingens områden, vi ser även att vi inte samlas i större grupper i och vid våra ekipage.

Tillsammans bromsar vi smittspridningen.